Joulun alla valmistui muutama joulukoriste, joiden kuvia en ole ennättänyt vielä laittaa tänne. Jouluna kun oli villiä vilskettä, helinää helskettä.

Pari rikkinäisen roikkavalaisimen kupua oli menossa roskiin. Ne pelastin, tietenkin, ja koristelin niistä tuikkulyhtyjä. Ne sopii samaan sarjaan aiemmin askartelemieni sillipurkkien kanssa.

IMG_2369_2.jpg

Muutamaan styroks-palloon liimasin paperisuikaleita. Tarkoitus oli liimata vanhasta kirjasta revittyjä suikaleita, mutta paperi olikin niin kovaa, ettei se edes pikku silppuna pienen liotuksenkaan jälkeen taipunut pallon muotoon. Yksi pallo riitti sitä lajia, loput kolme sai pintaansa sanomalehteä. Narun vedin virkkuukoukulla pallon läpi ennen paperointia. Kuivuneiden pallojen pintaan lisäsin tarroja koristeeksi, mutta oikeastaan niitä ei olisi tarvinnut, olisi ehkä ollut parempi ilman tarroja.

IMG_2317_2.jpg

Keittiön pöytään ompelin kaitaliinan, jonka molempiin päihin kirjoin puuvillalangalla kynttilöitä ja keskelle liinaa kuusenhavuja.

IMG_2367_2.jpg

IMG_2366_2.jpg

IMG_2368_2.jpg

Vuosia sitten askartelin pienen kodan. Se on odottanut alustaa alleen, mutta sopivaa tonttimaata ei ole ollut tarjolla. Nyt löytyi suunnilleen sopiva kannonpala, johon sai sen verran tasaista paikkaa, että kota mahtui siihen. Kodan ympärille liimasin vähän jäkälää koristeeksi, eipä se muuta kaivannut.

IMG_2314_2.jpg

IMG_2315_2.jpg

IMG_2316_2.jpg

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta 2020!