Lapset kasvoi aikuisiksi ja heidän jäljiltään joutui pikku jakkara muutaman vuoden ajaksi vintille, kunnes pääsi taas ihmisten ilmoille ja siihen käyttöön, mihin se on valmistettu. Ajan hammas oli nakertanut tuolin vähän ankean näköiseksi ja se kaipasi pientä tuunausta. 

Neuloin selkänojaan päällisen ja koristeeksi virkkasin pari kukkaa ja lehteä. Lehtien malli on kotoisin Virkkaa kukkia, korentoja ja perhosia -kirjasta. Muu osuus selkänojasta on omasta päästä.

Istuisosaan ompelin päällisen, johon kiinnitin tupsuja. Idea oli joskus jossain lehdessä, ehkä Kodin kuvalehdessä. Tupsut tein muovisella tupsujen tekovekottimella. Se kävi aika nopsaan ja oli mukavaa hommaa.

Töppösiin sain idean Annarillan blogista. Kiitti vinkistä Annarilla. Töppösistä tuli vähän eri näköiset kuin Annarillan tekemät, mutta näin talven lähestyessä sukatkin voi olla vähän pidemmällä varrella.

Nyt on pienten vieraiden mukava istua pehmeällä jakkaralla meillä käydessään. Jakkarasta tuli aika söpö, vaikka itse sanonkin. Itte mä itteeni kehun ja aina oon kehutuks tullu.

IMG_0507_2.jpg

 

IMG_0498_2.jpg  IMG_0514_2.jpg  

IMG_0500_2.jpg  IMG_0503_2.jpg 

 

IMG_0509_2.jpg

IMG_0513_2.jpg