Ilmoittauduin mukaan Olifantin lankapaasto haasteeseen. Pilasin paastoni kohta alkumetreillä, kun kudoin eri pariset sukat ja "jouduin" ostamaan lisää harmaata lankaa. Kaiken kukkuraksi tarjouksessa oli kolme kerää kympillä ja sitten oli ihan pakko ostaa ylimääräinenkin lankakerä. Mitä enemmän ostaa, sitä enemmän säästää, niinhän se menee, ainakin mainostajan mielestä.

Teen nyt kuitenkin yhteenvedon langan kulutuksesta. Viime viikonloppuna valmistui yhdet ruskeat sukat, paino 80g. Olen näköjään jossain vaiheessa haalinut ruskeita lankoja tietämättäni. Nyt sain niitä kuitenkin mukavasti käytettyä. Aiemmin valmistuneista sukista löytyy kuvat edellisistä päivityksistä.

Ja viikolla tein vielä yhdet harmaat sormikkaatkin. Lankakerä oli aloitettu enkä tiedä, mitä lankaa mahtoi olla, ehkä seiskaveikkaa, koska tuntui Nallea vahvemmalta. Lanka oli hanskoihin hiukan turhankin paksua, mutta menettelee noinkin. Painoa hanskoilla on 78g.

Haasteen aikana valmistui 7 paria sukkia ja yhdet sormikkaat, lankaa niihin kului yhteensä 629g. Ostin lankaa 300g, eli miinusta tuli 329g. Kahdet sukat on jo käytössä ja muut odottaa lahjavakassa. Punainen kielletty lankakerä jäi vielä odottamaan, siitä teen kai myöhemmin jotain järkevää. Lopputulokseen olen silti ihan tyytyväinen, vaikkei homma ihan putkeen mennytkään.

 

IMG_3109_2.jpg

IMG_3110_2.jpg